Warning: include_once(lib/aq-resizer.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/8/e/1/ldezign.se/httpd.www/wp-content/plugins/masterslider/includes/index.php on line 10 Warning: include_once(): Failed opening 'lib/aq-resizer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/8/e/1/ldezign.se/httpd.www/wp-content/plugins/masterslider/includes/index.php on line 10 Warning: include_once(lib/vcomposer.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/8/e/1/ldezign.se/httpd.www/wp-content/plugins/masterslider/includes/index.php on line 21 Warning: include_once(): Failed opening 'lib/vcomposer.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/8/e/1/ldezign.se/httpd.www/wp-content/plugins/masterslider/includes/index.php on line 21 Om Ldezign – Ldezign
  • 073-301 10 95
  • lindap@ldezign.se

Om Ldezign

Ljungandalen i mitt hjärta.

Jag som driver Ldezign heter Linda Isaksson. Det finns två anledningar till att jag startade Ldezign. Det ena är såklart att jag älskar och brinner för grafisk formgivning av såväl webb som tryck. Den andra anledningen är att jag vill verka och bo där jag är uppväxt. Ljungandalen är antagligen Sveriges vackraste dalgång. Det är viktigt för mig att mina barn får växa upp här, dock är arbetslösheten hög och många flyttar från landsbygden till städerna för att få ett arbete, jag anser att det finns andra lösningar. På så vis föddes Ldezign.

15 år i branschen.

För övrigt har jag en fil.kand. i Medie- och kommunikationsvetenskap, samt en KY examen i IT-pedagogik. Jag började min karriär på det grafiska IT-företaget Parajett AB i Sollentuna. Där jobbade jag som grafisk formgivare och projektledare för deras bokproduktion. Det innebar att jag hade huvudansvaret för bland annat Print on Demand- avdelningen och arbetade med ett flertal kunder och deras produkter som trycktes i varierande upplaga och genre. Jobbet gav mig stor erfarenhet och praktisk kunskap om digital trycksaksproduktion och grafisk formgivning samt hur man bör agera och tänka vid kundkontakt. Att arbeta mot kunder och producera trycksaker efter önskemål var en del av arbetet som jag uppskattade mycket.På modemagasinet Modellvision i Sundsvall fick jag som Art Director förmånen att arbeta fram en helt ny och fräsch grafisk profil med inriktning på mode. Att formge en tidning från grunden och att till exempel välja typsnitt, färger och bilder var väldigt givande och gav mig stor erfarenhet och kunskap om grafisk form. På Modellvision arbetade jag även som redaktör under en tid vilket gav mig nya infallsvinklar för både tidningen och hela produktionen. Jag tyckte att det var oerhört roligt och givande att följa produktionsprocessen, från skiss till färdigproducerad produkt. Jag har arbetat med en mängd programvaror tidigare och ser datorn som ett naturligt verktyg i mitt arbete.