• +073-301 10 95
  • lindap@ldezign.se

Trycksaker

Trycksaker

tryck + webb = Ldezign.

Ldezign ser till att ditt företag får en unik och proffsig profil där ni representeras enhetligt i allt från trycksaker, logotyp till er webbsida.

Har du visioner och idéer om banderoller, affischer, visitkort, reklamblad, vepor mm på nästa mässa som ditt företag ska på? Ldezign ser till att just ditt företag sticker ut på mässan med bland annat snygga rollups, och med proffsigt och informativt material.

Som vanligt erbjuder Ldezign paketlösningar kring hela processen, från idé till färdig trycksak.

Uttryck din idé och Ldezign ser till att den blir verklighet!

Trycksaker -Från idé till slutprodukt.

Ldezign jobbar även med att ta fram trycksaker så som annonser, loggor, visitkort, affischer, eller annat originalarbete. Kontakta mig gärna och berätta så ser jag till att er idé blir verklighet. Jag har mycket bra erfarenhet av produktionsprocessen och kan därför erbjuda er hela konceptet från idé till färdigproducerad produkt samt råd kring vilket tryckeri du kan använda.

– Visitkort är ett bra sätt att sprida sitt namn och företag. Jag hjälper er att ta fram ett som passar er och delar företagets grafiska profil.

– Behöver du marknadsföringsmaterial så som annonser, banners och broschyrer som ska användas på till exempel mässor, synas i tidningar eller delas ut till kunder? Jag hjälper dig med texter, design och att ta fram ett original färdigt för tryck.