• +073-301 10 95
  • lindap@ldezign.se

Webb

Webb

Allt inom Webben.

Jag gör det mesta inom webben. Kontakta mig så sätter vi oss ner och tar fram en plan som passar just er och ert företag. Jag bygger hemsidor som är snygga och överskådliga, lätta att navigera, har en bra funktionalitet samt följer företagets profil. Besökaren får en dynamisk sida som lever och känns tilltalande. Ring eller maila mig så förverkligar jag era idéer.

Ldezign & wordpress = FÖRMÅNLIGA priser.

Ldezign erbjuder lösningar i det populära CMS verktyget WordPress. Detta innebär två viktiga saker för dig som kund. Det ena är att Ldezign kan pressa priset tack vare WordPress samt att jag fortfarande kan erbjuda en dynamisk och snygg sida till ditt företag. Kontakta mig så får du veta mer!

Jag hjälper dig med din befintliga sida.

Hinner ni inte med att hålla din hemsida uppdaterad och snygg? Jag hjälper er gärna att ta hand om er sida. Skicka ett mail eller ring, jag lägger in den information du vill ha på sidan. Du kan jobba med annat medan din hemsida fortfarande följer med i tiden, hålls snygg och uppdateras kontinuerligt.

Redesign av din befintliga sida.

Har ni tröttnat på er hemsida och söker något nytt och fräscht? Inga problem! Jag hjälper er att ta fram ett nytt proffsig utseende med undersidor och funktioner efter era önskemål.