Ldezign ser till att ditt företag får en unik och proffsig profil där ni representeras enhetligt i allt från trycksaker, logotyp till er webbsida.

Ldezign erbjuder även sina kunder utbildning inom marknadsföring.

21 ÅR I BRANSCHEN

Jag som driver Ldezign heter Linda Isaksson och jag har arbetat i mediebranschen i 21 år. Ldezign är en reklam- och kommunikationsbyrå. Mina uppdrag handlar framförallt om att ge liv till idéer hos mina kunder i olika kanaler såsom webb, tryck och kommunikation. Mina uppdrag innebär att dagligen arbeta med Adobefamiljens programvaror, såsom InDesign, Illustrator, Photoshop m.m. Mina uppdrag varierar från att ta fram trycksaker till att skapa interaktiva hemsidor samt stärka varumärken för min kunds räkning. Genom strategiskt genomarbetade kommunikationsplaner hjälper jag mina kunder att bygga upp sina varumärken i olika kanaler. Jag brinner för uppdrag som handlar om att utveckla och kommunicera befintliga varumärken.

Noggrannhet och precision kommer först i alla lägen och är en kvalitetssäkring för mina kunder. Jag har under 11 års tid producerat turistmagasinet Upplev Ljungandalen där en stor del av uppdraget handlar om att kommunicera ut varumärket Destination Ljungandalen samt budskap kring turism och näringsliv i Ånge kommun. Mina styrkor är att jag är driven och noggrann. Jag tycker det är viktigt att lyssna in kunden och att leverera produkter med hög kvalitet. Att driva projekt är en av mina styrkor och jag älskar att vara spindeln i nätet.

Som nyutexaminerad inom Medie- och Kommunikation började jag jobba som grafisk formgivare & projektledare på det grafiska IT-företaget Parajett i Stockholm. Där hade jag rollen att leda kunden framåt i olika projekt samt skapa tryckfärdiga produkter som till största del bestod av illustrerade böcker och olika trycksaker. Stockholm i alla ära men jag fick hemlängtan efter två år och beslöt mig för att flytta tillbaka till Ånge kommun som är min hemkommun. Därefter började jag på ett mode-magasin i Sundsvall som hette Modell Vision. I den processen var jag AD/projektledare och var under två år delaktig i att ta fram magasinet från idé till slutprodukt. Jag kände dock att jag ville utvecklas ytterligare och såg ett behov av mina tjänster på min hemort. Jag tog därför steget fullt och startade min reklam- och kommunikationsbyrå, Ldezign.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUKT

Ldezign ser till att ditt företag får en unik och proffsig profil där ni representeras enhetligt i allt från trycksaker, logotyp till er webbsida.

UTBILDNING

När jag tagit fram en hemsida till en kund erbjuder jag alltid utbildning inom WordPress. Detta innebär att Jag lär dig grunderna i WordPress så att du snabbt och enkelt kan få en modern och avancerad hemsida!

 

Kunder