Ldezign ser till att ditt företag får en unik och proffsig profil där ni representeras enhetligt i allt från trycksaker, logotyp till er webbsida.

Ldezign erbjuder även sina kunder utbildning inom marknadsföring.

21 ÅR I BRANSCHEN

Jag som äger Ldezign har bland annat en fil.kand. i Medie- och kommunikationsvetenskap, samt en KY examen i IT-pedagogik. Jag började min karriär på det grafiska IT-företaget Parajett AB i Sollentuna och jobbade som grafisk formgivare och projektledare för deras bokproduktion. Det innebar att jag hade huvudansvaret för bland annat Print on Demand- avdelningen och arbetade med ett flertal kunder och deras produkter som trycktes i varierande upplaga och genre.

Jobbet gav mig stor erfarenhet och praktisk kunskap om digital trycksaksproduktion och grafisk formgivning samt hur man bör agera och tänka vid kundkontakt. Att arbeta mot kunder och producera trycksaker efter önskemål var en del av arbetet som jag uppskattade mycket.

FRÅN IDÉ TILL FÄRDIG PRODUKT

På modemagasinet Modellvision i Sundsvall fick jag som Art Director förmånen att arbeta fram en helt ny och fräsch grafisk profil med inriktning på mode. Att formge en tidning från grunden och att till exempel välja typsnitt, färger och bilder var väldigt givande och gav mig stor erfarenhet och kunskap om grafisk form. På Modellvision arbetade jag även som redaktör under en tid vilket gav mig nya infallsvinklar för både tidningen och hela produktionen. Jag tyckte att det var oerhört roligt och givande att följa produktionsprocessen, från skiss till färdigproducerad produkt. Jag har arbetat med en mängd programvaror tidigare och ser datorn som ett naturligt verktyg i mitt arbete.

Ldezign ser till att ditt företag får en unik och proffsig profil där ni representeras enhetligt i allt från trycksaker, logotyp till er webbsida.

UTBILDNING

När jag tagit fram en hemsida till en kund erbjuder jag alltid utbildning inom WordPress. Detta innebär att Jag lär dig grunderna i WordPress så att du snabbt och enkelt kan få en modern och avancerad hemsida!