TRYCKSAKER FRÅN IDÉ TILL SLUTPRODUKT

Uttryck din idé och Ldezign ser till att den blir verklighet!

TRYCK

Ldezign jobbar även med att ta fram trycksaker så som annonser, loggor, visitkort, affischer, eller annat originalarbete. Kontakta mig gärna och berätta så ser jag till att er idé blir verklighet. Jag har mycket bra erfarenhet av produktionsprocessen och kan därför erbjuda er hela konceptet från idé till färdigproducerad produkt samt råd kring vilket tryckeri du kan använda.

TRYCKSAKER FRÅN IDÉ TILL SLUTPRODUKT

– Visitkort är ett bra sätt att sprida sitt namn och företag. Jag hjälper er att ta fram ett som passar er och delar företagets grafiska profil.

– Behöver du marknadsföringsmaterial så som annonser, banners och broschyrer som ska användas på till exempel mässor, synas i tidningar eller delas ut till kunder? Jag hjälper dig med texter, design och att ta fram ett original färdigt för tryck.

Uttryck din idé och Ldezign ser till att den blir verklighet!