UPPDRAG

Ldezign har genomfört flera uppdrag som inneburit strategisk rådgivning, projektledning, ad, copy och produktion till såväl nystartade som etablerade företag. Frågor jag ställer mig då jag träffar mina kunder är bland annat ”Är ni på gång och hur kommer det att gå? På vilket sätt färdas ni och när förväntas ni vara framme?” Jag har genom åren hjälpt många företag att bygga upp sitt varumärke och etablera sig på marknaden.

TRYCKSAKER

När det kommer till trycksaker så finns det många olika format att välja mellan. Det kan handla om foldrar, affischer, visitkort, mässmaterial eller skyltar. Ldezign erbjuder rubbet. Nedan följer några exempel på uppdrag.

LOGOTYPER

En logotyp är ett grafiskt varumärke, en symbol, en text, en bild eller en kombination av dessa. Att skapa en logotype handlar om att visualisera en tjänst eller en produkt. 

DIGITALT

Det finns många argument till varför ett företag bör ha en hemsida. En av dem är att det bygger ett förtroende. En hemsida är första steget i att hjälpa dig med att bygga kundrelationer. Ldezign tar fram responsiva hemsidor som är anpassade till just ditt företag och varumärke. Nedan presenteras några av dem Ldezign tagit fram genom åren.